Ingredienser

2,250 kg Majskolber, forkogte

0,230 kg Dekora?Sambalsauce Chili Soja Light

0,150 kg Serranoskinke

2.63 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SAMBAL MAR. MAJSKOLBER I SERRANO SV?B

Opskriftnr: 94-0070

Fremstilling
De hele majskolber marineres i den afvejede m?ngde Dekora Sambalsauce Chili Soja Light.

Serrano skinke i skiver vikles rundt om de marinerede majskolber

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min.

Er ligeledes velegnet til grill.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle k?dtyper.

Ingredienser:
Majs 85%, marinade 9% (vand, sukker, krydderier (chili, l?g, hvidl?g, karotter), SOJASAUCE (vand, SOJA, HVEDE, salt), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), eddike, gelatine (grise), fortykningsmiddel (E 412), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), serrano skinke 6%.

Go to Top