Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,000 kg Oksek?d (8-10% fedt)

3,000 kg Sp?k u/sv

0,180 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,150 kg Dekora?Tomat/Hvidl?g/Oregano

0,150 kg Rowu GDL u/krydderier

0,100 kg Dextrose

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,050 kg Macisto

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.736 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SNACK SALAMI MED TOMAT/HVIDLØG/OREGANO

Opskriftnr: 13-0133

Fremstilling
Oksekød og svinekød skalfrysses. Spækket fryses.

Det skalfrosne okse- og svinekød kommes i lynhakker og lynes ned til 2-3 mm sammen med Rowu Gdl u/krydderier, Rowu Ferm Westfalenlob og Dextrose.

Herefter kommes spækket og der lynes indtil den ønskede finhed.

Salt, Macisto og Dekora Tomat/hvidløg/oregano tilsættes ved de sidste par omgange.

Sluttemperatur ca. 0°C.

Stopning
Stoppes i lammetarme kal. 22/24 100 yards i lage (DK99012) og afdrejes i passende længder.

Modning
Modnes 24 timer i kølerum eller forkølerum.

Rygning
Ryges natten over ved max. 20°C eller til den ønskede farve er opnået.

Tilberedning
Pølsen nydes kold som snack.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 17,5% af det færdige produkt.Til 100g færdigvare er anvendt: Svinekød 57 g, oksekød 34 g, spæk 22 g, salt, tomat, krydderier (hvidløg, oregano, ingefær, muskatnød, muskatblomme) dextrose, surhedsregulerende middel (E 575), LAKTOSE, smagsforstærker (E 621), antioxidanter (E 300, E 330), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top