Ingredienser
4,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)
3,000 kg Oksek?d (8-10% fedt)
3,000 kg Sp?k u/sv
0,180 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,150 kg Dekora?Tomat/Hvidl?g/Oregano
0,150 kg Rowu GDL u/krydderier
0,100 kg Dextrose
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,050 kg Macisto
0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)
10.736 kg
Læg varer i kurv
SNACK SALAMI MED TOMAT/HVIDLÃG/OREGANO
Opskriftnr: 13-0133
FremstillingOksekød og svinekød skalfrysses. Spækket fryses.
Det skalfrosne okse- og svinekød kommes i lynhakker og lynes ned til 2-3 mm sammen med Rowu Gdl u/krydderier, Rowu Ferm Westfalenlob og Dextrose.
Herefter kommes spækket og der lynes indtil den ønskede finhed.
Salt, Macisto og Dekora Tomat/hvidløg/oregano tilsættes ved de sidste par omgange.
Sluttemperatur ca. 0°C.
Stopning
Stoppes i lammetarme kal. 22/24 100 yards i lage (DK99012) og afdrejes i passende længder.
Modning
Modnes 24 timer i kølerum eller forkølerum.
Rygning
Ryges natten over ved max. 20°C eller til den ønskede farve er opnået.
Tilberedning
Pølsen nydes kold som snack.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 17,5% af det færdige produkt.Til 100g færdigvare er anvendt: Svinekød 57 g, oksekød 34 g, spæk 22 g, salt, tomat, krydderier (hvidløg, oregano, ingefær, muskatnød, muskatblomme) dextrose, surhedsregulerende middel (E 575), LAKTOSE, smagsforstærker (E 621), antioxidanter (E 300, E 330), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250).