Ingredienser

4,000 kg Nakkefilet

0,750 kg Koldt vand til opbl?dning

0,400 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey

0,250 kg Dekora?Julieschka (I51490)

5.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NAKKEFILET MED PAPRIKA SMOKEY MAR. GR?NTSAGER

Opskriftnr: 73-0419

Fremstilling
1 del (250 g) Dekora Julieschka opbl?des i 3 dele (750 g) koldt vand.

Lad henst? til vandet er opsuget.

Bland herefter den afvejede m?ngde Dekora Marilet Paprika Smokey og de opbl?dte gr?ntsager.

Der sk?res en lomme p? langs igennem nakkefileten, hvori de marinerede gr?ntsager fyldes.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 60-75 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med kartofler og sauce lavet af stegeskyen.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 74%, gr?ntsager 19% (l?g, tomat, karotter, paprika), marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, peber, r?gede koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter).

Go to Top