Ingredienser
4,000 kg Oksetykstegsfilet
0,800 kg Bacon i skiver
0,400 kg Dekora?Marilet Peber/Ramsl
0,350 kg Tomater, solt?rrede
0,250 kg Asparges, gr?nne, r
5.8 kg
Læg varer i kurv
PEBER/RAMSL?G MAR. OKSESTEAK MED ASPARGES OG BACON
Opskriftnr: 77-0197
Fremstilling
Tykstegsfileten sk?res i steaks, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Peber/ramsl?g.
P? b?ffen l?gges et par asparges sammen med de solt?rrede tomater.
Bacon i skiver vikles omkring steaken med fyld, s? fyldet kan ses.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 10-15 min. eller til en kernetemperatur p? 58?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med ovnstegte kartofler og ?rstidens gr?nt.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksetykstegsfilet 67%, bacon 13%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (peber, ramsl?g, paprika, l?g, gurkemeje, oregano) salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), asparges 7%, solt?rrede tomater 6%.