Ingredienser

0,800 kg Kartofler i b?de, m/skr?l (forkogte)

0,400 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,080 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,020 kg Serranoskinke

0,010 kg Parmesanost i flager

1.31 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

M?RBRAD MED SERRANO OG PARMESAN P? HVIDL?G/ROSMARIN MAR. KARTOFFELBUND

Opskriftnr: 73-1031

Fremstilling
Kartofler i b?de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

De marinerede kartofler l?gges i bunden af en ovnfast emballage, herp? l?gges den fl?kkede m?rbrad.

P? m?rbraden l?gges en skive serrano skinke og til sidst flager af parmesanost.

Kunden kan evt. tils?tte fl?de til retten f?r tilberedning.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 61%, grisem?rbrad 31%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), serrano skinke, PARMESANOST.

Go to Top