Ingredienser

2,000 kg Oksek?d, hakket (8-12% fedt)

0,250 kg Brie

0,200 kg Koldt vand

0,180 kg Peberfrugter i tern, forskellige farver

0,140 kg Burglet FB

0,100 kg Oliven, sorte, i skiver

2.87 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OVNKLAR B?F MED PEBERFRUGT OG BRIE TOPPING

Opskriftnr: 77-0170

Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter de blandes grundigt med koldt vand og Burglet FB.

Farsen formes med en kniv eller b?fformer (I77200).

Ovenp? b?fferne placeres tern af peberfrugter og oliven i skiver.

Til sidst l?gges der skiver af brie p? toppen.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Hakket k?d b?r gennemsteges.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med pastasalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksek?d 70%, BRIE 9%, vand, peberfrugter 6%, oliven 3%, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.

Go to Top