Ingredienser
2,000 kg Oksek?d, hakket (8-12% fedt)
0,250 kg Brie
0,200 kg Koldt vand
0,180 kg Peberfrugter i tern, forskellige farver
0,140 kg Burglet FB
0,100 kg Oliven, sorte, i skiver
2.87 kg
Læg varer i kurv
OVNKLAR B?F MED PEBERFRUGT OG BRIE TOPPING
Opskriftnr: 77-0170
Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter de blandes grundigt med koldt vand og Burglet FB.
Farsen formes med en kniv eller b?fformer (I77200).
Ovenp? b?fferne placeres tern af peberfrugter og oliven i skiver.
Til sidst l?gges der skiver af brie p? toppen.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Hakket k?d b?r gennemsteges.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med pastasalat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksek?d 70%, BRIE 9%, vand, peberfrugter 6%, oliven 3%, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.