Ingredienser

6,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

2,000 kg Isvand

2,000 kg Snitter u/sv

1,500 kg Brystfl?sk u/ben og sv

0,160 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Pålægspølse Aufschnitt

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,020 kg Ramsl?g, Sk?ret

11.95 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV KRYDDERBRATEN MED RAMSLØG

Opskriftnr: 22-0055

Fremstilling
Svinekød (16-18%) og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Brystflæsk hakkes igennem 13 mm hulskiven.

Svinekød (16-18%) kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter alt saltet og Lynprofi FC 7 tilsættes sammen med ca. 4/5 af isvandet.

Når dette er lynet til en bindefars tilsættes de hakkede snitter, Pålægspølse Aufschnitt og det resterende isvand.

Lynes til en god emulsion er opnået.

Det hakkede brystflæsk og ramsløg tilsættes og der lynes/mixes til ønsket grovhed er opnået.

Sluttemperatur 12-14°C.

Farsen fyldes i alubakker.

Varmebehandles før salg.

Varmebehandling
Farsbrødet bages i vandbad ved 160°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan spises kold som pålæg i sandwich eller skæres i tykke skiver, steges på panden, som en del af en middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinekød 78%, vand, svinekødssnitter, salt, krydderier (ramsløg, peber, muskat, ingefær, SENNEP, persille, koriander, fenikel), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, citronskal, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top