Ingredienser

10,000 kg Oksek?d (7-10% fedt)

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,200 kg Rowu?GDL til Westfalenlob

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Rolactin (I42220)

0,050 kg Romglut, Flydende (I43550)

0,030 kg Peber, Hvid, Pulver (E0505)

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.686 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TEXAS FARMER OKSESALAMI

Opskriftnr: 19-0034

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det fryses i ca. 24 timer.

K?det tages ud ca. 1-2 timer f?r anvendelse, s? det kan br?kkes fra hinanden.

K?det lynes med Rowu GDL til Westfalenlob, peber, Romglut, Rolactin og BESSASTART? Starterkulturen til den ?nskede finhed er opn?et.

Saltet tils?ttes ved de sidste omgange.

Sluttemperatur 0?C.

Stopning
Farsen stoppes straks i valgfri r?gbar tarm af passende kaliber.

Modning/rygning
Dag 1: Modning p? r?gst?nger ved 12-22?C. i 1-2 d?gn
Dag 3: Rygning modning ca. 4 d?gn. Intensiv r?g 6-8 timer. Til den ?nskede farve og smag er opn?et.
Dag 7: Eftermodning p? k?l ved max. 5?C.
Svind 15-20%: N?r der er opn?et et v?gttab p? min. 15-20% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning, er p?lsen klar til salg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Oksek?d 114 g, salt 3,4 g, LAKTOSE, surhedsregulerende middel (E 575), krydderier (peber, koriander, ingef?r), vand, dextrose, smagsforst?rker (E 621), starterkultur, hydrolyseret vegetabilsk protein, rom, antioxidanter (E 300, E330), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top