Ingredienser

3,500 kg Snitter u/sv

3,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

2,500 kg Isvand

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Dekora?Porrer Hvidl

0,030 kg Profrisk EU

10.05 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE MED PORRER HVIDL?G

Opskriftnr: 27-0259

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter saltet, Frankfurterblanding FB nr. 563, og 2/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Dekora Porrer Hvidl?g tils?ttes ved de sidste par omgange.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 41%, grisek?dssnitter 29%, vand, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, krydderier (porre, hvidl?g, peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme), salt, M?LKEPROTEIN, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 316, E 331, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250).

Go to Top