Ingredienser

8,000 kg Kyllingek

4,200 kg Varm suppe (Afkog fra kyllingekødet)

0,520 kg Kryddersylte FB til Kalv/Lam/Fjerkr? (G23550)

0,330 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,150 kg Dekora?Julieschka (I51490)

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

13.28 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FJERKRÆSYLTE MED GRØNTSAGER

Opskriftnr: 34-0063

Fremstilling
Kyllingekødet skæres i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.

Efter endt saltning koges kødet ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Kødet skæres i passende ternstørrelse (evt. på lynhakker).

Suppen sies, afvejes og bringes i kog.

Kryddersylte FB til Kalv/Lam/Fjerkræ tilsættes under kraftig omrøring.

Det kogte kød, Profrisk Optimal, flydende, Dekora Julieschka og suppen blandes og hældes i forme.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Fremstilling
Andre typer fjerkræ kan ligeledes anvendes til sylten.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt:
Kyllingekød 60%, suppe (afkog fra kødet), gelatine (okse), salt, grøntsager (løg, karotter, tomater, paprika), hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, peber, surhedregulerende midler (E 325, E 262), antioxidanter (E 330, E 300), laurbær, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top