Ingredienser

5,800 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,800 kg Snitter u/sv

2,400 kg Isvand

1,000 kg Oksek?d (8-10% fedt)

0,130 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,130 kg Lyoner

0,130 kg Nitritsalt (DK40018)

0,090 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

13.48 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

K?DP?LSE

Opskriftnr: 21-0068

Fremstilling
Grisek?d, oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Grise- og oksek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC7 tils?ttes sammen med ca. 3/4 af isvandet og alt saltet.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter og det hakkede sp?k, Lyoner og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 0% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 54%, vand, grisek?dssnitter 17%, oksek?d 7%, salt, krydderier (peber, ingef?r, koriander, muskat, chili, paprika), dextrose, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 330, E 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top