Ingredienser

0,900 kg Rustikke rodfrugter, frost

0,450 kg Kyllingebryst, stegt

0,060 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey

0,040 kg Parmesanost, revet

0,040 kg Serranoskinke

1.49 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGEBRYSTER MED PARMESAN P? BUND AF PAPRIKA SMOKEY MAR. RODFRUGTER

Opskriftnr: 85-0142

Fremstilling
De rustikke rodfrugter marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Paprika Smokey.

L?gges derefter i bunden af en ovnfast emballage.

Herp? l?gges kyllingebrysterne.

Til sidst l?gges en skive serrano skinke omkring hvert kyllingebryst som til sidst drysses med groft revet parmesanost.

Kunden tils?tter 200 ml fl?de til retten, f?r tilberedning.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres med kartofler.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Rodfrugter 60%, stegte kyllingebryster 30%, marinade 4% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, peber, r?gede koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter), serrano skinke 3%, PARMESANOST 3%.

Go to Top