Ingredienser

0,340 kg Rodfrugtblanding (Flensted)

0,300 kg Nakkekoteletter

0,120 kg Porrer, i ringe

0,050 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,040 kg Mozzarella i skiver

0,020 kg Chorizop?lse i skiver

0.87 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NAKKEKOTELET P? BUND AF MAR. RODFRUGTER

Opskriftnr: 73-1067

Fremstilling
Rodfrugter og porrer i ringe blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Herefter fyldes blandingen i bunden af en ovnfast emballage.

Nakkekoteletterne l?gges ovenp? de marinerede gr?ntsager, og pyntes af med en skive chorizo og en skive mozzarella p? hver nakkekotelet.

Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemstegt.

Serveringsforslag
Kan serveres med kartofler og friskt bagt baguette.

Ingredienser:
Rodfrugter 40%, nakkekoteletter 35%, porrer 13%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), MOZZARELLA 5%, chorizo 2%.

Go to Top