Ingredienser

1,600 kg 5 stk. T?rtebund (17 cm)

1,200 kg ?g, hele, pasteuriserede

1,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)

0,900 kg Tomater i skiver

0,800 kg S?dm?lk

0,400 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,400 kg Ost, revet

0,250 kg Oliven, sorte, i skiver

0,020 kg Dekora?Gyros

0,020 kg Dekora?Mexico R

0,020 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

6.61 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GYROS MEXICO KRYDRET T?RTE MED TOMAT OG BACON

Opskriftnr: 97-0039

Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

K?det steges p? en varm pande med Dekora Gyros og Dekora Mexico R?d.

K?det afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

T?rtebundene fyldes med det stegte oksek?d, tomater og oliven.

?g, m?lk og salt piskes godt sammen og h?ldes over fyldet.

Til sidst drysses der revet ost henover t?rterne.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 30-40 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C og osten er gyldenbrun.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med blandet salat.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
T?RTEBUND 27 g, ?G 20 g, oksek?d 17 g, tomat 15 g, M?LK 13 g, bacon 7 g, OST 7 g, oliven 4 g, krydderier (persille, oregano, paprika, koriander, l?g, ingef?r, SELLERI, hvidl?g, spidskommen, chili), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, g?rekstrakt, krydderiekstrakt, antioxidant (E 330) dextrose.

Go to Top