Ingredienser
1,000 kg Lammeculotte
0,100 kg Dekora?Marilet
Brasiliansk R?dvins BBQ
0,080 kg Chorizop?lse, hel
0,060 kg Hvidl?g, syltede, dr?net
1.24 kg
Læg varer i kurv
BRASILIANSK R?DVINS MARINERET LAMMECULOTTE
Opskriftnr: 81-0244
Fremstilling
Fedtet p? lammeculotten ridses i harlekintern og der sk?res et kryds ned i k?det.
Lammeculotterne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Brasiliansk R?dvins BBQ og fyldes med chorizo i tykke skiver og syltede hvidl?g.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 25-30 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med ovnstegte kartofler og tomat basilikum sauce.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Lammeculotte 81%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, chili, paprika, peber), salt, r?dvinspulver (indeholder SULFIT), tang, krydderiekstrakt), chorizop?lse 6%, syltede hvidl?g 5%.