Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,000 kg Oksek?d (3-6% fedt)

3,000 kg Sp?k u/sv

0,180 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,150 kg Rowu GDL u/krydderier

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Rolactin (I42220)

0,080 kg Debreziner, Zigeunersalami, Paprikap?lse, Kabanossy

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.616 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PEPPERONI SNACKSTICK

Opskriftnr: 12-0009

Fremstilling
Oksek?d og grisek?d skalfrosset.

Sp?kket fryses.

Oksek?det og grisek?det lynes ned til 2-3 mm sammen med Rowu Gdl u/krydderier, BESSASTART? Starterkulturen, Rolactin og Debrezinerkrydderiet.

Herefter kommes sp?kket i og derefter alt saltet, og der lynes indtil den ?nskede finhed.

Sluttemperatur ca. 0?C.

Stopning
Stoppes i lammetarme kal. 22/24 (DK99012) og afdrejes i passende l?ngder f.eks. 80 eller 100 g/stk.

Modning/rygning
Dag 1: Modning i k?lerum ved h?jst +5?C p? r?gst?nger i 5 d?gn.
Dag 6: Temperering 12 timer ved +12-15?C.
Dag 7: Rygning/modning ca. 4 d?gn. Intensiv r?g 6-8 timer.
Dag 11: Eftermodning 5 d?gn p? k?l ved max. +5?C.
Grisd: N?r der er opn?et et v?gttab p? min. 15-20% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning, er p?lsen klar til salg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 58 g, oksek?d 34 g, sp?k 22 g, salt 3,2 g, LAKTOSE, krydderier (paprika, peber, chili, kommen, hvidl?g), surhedsregulerende middel (E 575), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, starterkultur, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top