Ingredienser

1,000 kg Grisefilet

0,150 kg Lagetilv?kst

0,100 kg Dekora Marilet Madras

1.25 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARRY MADRAS MARINERET KRYDDERSALTET GRISEFILET

Opskriftnr: 52-0420

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,900 Kg Kogesalt (DK99015)
0,600 Kg Kasslat flydende (I42374)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning marineres fileterne i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Madras.

Stegene pakkes ind i stegefilm, hvorefter de sn?res.

Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 160?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.

B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.

Serveringsforslag
Kan serveres med ris, mango chutney og stegt ananas i skiver.

Ingredienser:
Grisefilet 80%, vand 10%, marinade 8% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301).

Go to Top