Ingredienser
5,000 kg Grisek?d (8-12% fedt)
5,000 kg Oksek?d (8-12% fedt)
1,000 kg M?rkt ?l
0,300 kg RFB S?nderjysk Spegep?lse u/hvidl?g (I07750)
0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)
11.636 kg
Læg varer i kurv
SNACK ?LPINDE
Opskriftnr: 13-0198
Fremstilling
Det frosne okse- og grisek?d lynes sammen med RFB S?nderjysk Spegep?lse u/hvidl?g og BESSASTART? Starterkulturen ned til ca. 2-4 mm.
Saltet og det m?rke ?l tils?ttes og det hele lynes ned til 1-2 mm.
Sluttemperatur ca. 0?C.
Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033)
Modning
Modnes 24 timer i k?lerum eller fork?lerum.
Rygning
Ryges natten over ved max. 20?C eller til den ?nskede farve er opn?et.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 52 g, oksek?d 52 g, ?l 10 g (indeholder MALT), salt 3,4 g, dextrose, surhedsregulerende middel (E 575), krydderier (peber, koriander, chili, ingef?r), hydrolyseret vegetabilsk protein, starterkultur, antioxidanter (E 300, E 330), rom, peberekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).