Ingredienser

2,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)

0,200 kg Cherrytomater

0,200 kg Koldt vand

0,150 kg Peberfrugter

0,150 kg Salatost i tern

0,140 kg Burglet FB

0,100 kg Perlel

0,030 kg Dekora?Gyros

2.97 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GYROS KRYDRET FRIKADELLESPYD MED SALATOST

Opskriftnr: 97-0041

Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Herefter blandes k?det grundigt med koldt vand, Burglet FB og den afvejede m?ngde Dekora Gyros.

Derefter tils?ttes salatost i tern.

Farsen steges til sm? frikadeller p? en varm pande med fedtstof til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Peberfrugterne sk?res i store tern.

S?t skiftevis frikadeller og gr?ntsager p? grillspyd.

Tilberedning
Kan varmes i alm. ovn i ca. 20 min. ved 160?C eller i mikroovn 750W i ca. 2 min.

Er ligeledes velegnet til grill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med tzatziki, tomatsalat og grillede kartofler.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 75%, tomater, vand, SALATOST (M?LK, salt, m?lkesyrekultur, mikrobiel l?be, lipase), peberfrugt, l?g, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (persille, oregano, paprika, koriander, l?g, ingef?r, SELLERI, hvidl?g, SENNEP), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.

Go to Top