Ingredienser

4,000 kg Kogt pasta (penne)

1,700 kg Oksek?d (10-12% fedt)

0,600 kg Koldt vand

0,500 kg R?d Pestosauce

0,290 kg Rørt Fars FB Optimal

7.09 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KØDBOLLER PÅ BUND AF PASTA M/ PESTO SAUCE

Opskriftnr: 77-0214

Fremstilling
Det hakkede oksekød blandes med koldt vand og Rørt Fars FB Optimal til en god emulsion er opnået.

Farsen afvejes (ca. 65 g) og formes til kødboller.

Den kogte pasta blandes med den afvejede mængde Rød Pestosauce og lægges i bunden af den ovnfaste emballage, kødboller lægges ovenpå og den revne ost fordeles i bakkerne.

Tilberedning
Kunden hælder fløde over retten, før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20-25 min.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
PASTA 55%, kødboller 35% (oksekød 23%, vand, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), surhedsregulerende middel (E 325), animalsk protein (svine), salt, krydderier (løg, peber), kartoffelmel, stabilisator (E 471), eddike, antioxidanter (E 330, E 331, E 301)), pestosauce 7% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, antioxidanter (E 325, E 330) krydderier (basilikum, hvidløg), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 211, E 202)), OST 3%.

Go to Top