Ingredienser

3,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

3,000 kg Snitter u/sv

2,000 kg Isvand

1,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

1,000 kg Ost, revet

0,340 kg Grillp?lse Fr?kkert FB (I09280)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,050 kg Chili r?d med fr?, knust (E9770)

0,030 kg Profrisk EU

10.52 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHILLI CHEESE GRILLER

Opskriftnr: 27-0405

Fremstilling
Grise- oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grise- og oksek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt, Grillp?lse Fr?kkert FB og 2/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU og det resterende isvand og der lynes til en god emulsion er opn?et.

Revet ost og Chili, knust, hot tils?ttes ved de sidste par omgange, s? det bliver j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 45?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 38%, grisek?dssnitter 23%, vand, oksek?d 10%, OST 10%, salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412),stabilisator (E 451), krydderier (chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt, antioxidanter (E 331, E 316, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm. Kogt og r?get.

Go to Top