Ingredienser
2,500 kg Koldt vand
2,500 kg Oksek?d (8-10% fedt)
0,600 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv
0,600 kg Butterdejsplader
0,600 kg K?dsauce - Den Knaldgoe
0,400 kg Champignon i skiver
0,400 kg Peberfrugter i tern, forskellige farver
0,010 kg Timian, Sk?ret (E6210)
7.61 kg
Læg varer i kurv
OKSEK?DSPIE
Opskriftnr: 97-0057
Fremstilling
Bacon, oksek?d, champignon og peberfrugt svitses i en gryde.
Vand, K?dsauce FB - Den Knaldgo'e og timian tils?ttes under omr?ring og retten simrer i ca. 10 min.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
K?dsaucen kommes op i en ovnfast salgsemballagen.
Butterdejen sk?res i strimler og l?gges ovenp? k?dsaucen, som et gitterl?g.
Tilberedning
Pien varmes i ovnen ved 175?C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Serveringsforslag
Kan serveres med pasta- eller tomatsalat samt et friskbagt flute.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Oksek?d, 36%, vand, BUTTERDEJ, bacon, peberfrugt, champignon, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber, timian), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt.