Ingredienser

2,500 kg Koldt vand

2,500 kg Oksek?d (8-10% fedt)

0,600 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,600 kg Butterdejsplader

0,600 kg K?dsauce - Den Knaldgoe

0,400 kg Champignon i skiver

0,400 kg Peberfrugter i tern, forskellige farver

0,010 kg Timian, Sk?ret (E6210)

7.61 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEK?DSPIE

Opskriftnr: 97-0057

Fremstilling
Bacon, oksek?d, champignon og peberfrugt svitses i en gryde.

Vand, K?dsauce FB - Den Knaldgo'e og timian tils?ttes under omr?ring og retten simrer i ca. 10 min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

K?dsaucen kommes op i en ovnfast salgsemballagen.

Butterdejen sk?res i strimler og l?gges ovenp? k?dsaucen, som et gitterl?g.

Tilberedning
Pien varmes i ovnen ved 175?C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Serveringsforslag
Kan serveres med pasta- eller tomatsalat samt et friskbagt flute.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt. 
Oksek?d, 36%, vand, BUTTERDEJ, bacon, peberfrugt, champignon, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber, timian), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt.

Go to Top