Ingredienser
5,000 kg Griselever, afpudset
5,000 kg Sp?k, kogt
4,000 kg Varm suppe
1,850 kg Champignon/Fransk Leverpostej blanding FB
0,400 kg Champignon, konserverede
16.25 kg
Læg varer i kurv
CHAMPIGNON LEVERPOSTEJ
Opskriftnr: 33-0054
Fremstilling
Sp?kket koges ved 80?C til det er m?rt, ca. 35 min.Leveren rensk?res, og udvandes i koldt vand.
Leveren og det kogte sp?k wulffes gennem 3 mm hulskiven og blandes med hj?lpestofblandingen.
Suppen tils?ttes af 2-3 gange under kraftig omr?ring.
Champignon iblandes forsigtigt.
H?ldes i forme.
Bagning
Bages i vandbad ved ca. 170-190?C til en kernetemperatur p? 75?C (50-60 min.).
Serveringsforslag
Kan anvendes til p?l?g, s?vel kold som varm.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 34%, sp?k, suppe (afkog fra fedtet), SKUMMETM?LKSPULVER, HVEDEMEL, champignon 2,7%, krydderier (l?g, toast l?g, peber), salt.