Ingredienser

3,000 kg Gr?ntsagsblanding

2,000 kg Nakkekoteletter

0,500 kg Ost, revet

0,300 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,100 kg R?dl?g i skiver, Catering Engros 67915

0,080 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)

5.98 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TOMAT PESTO GRATINEREDE NAKKEKOTELETTER PÅ GRØNTSAGER

Opskriftnr: 73-1011

Fremstilling
Grøntsagsblandingen marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Hvidløg/rosmarin.

Hvorefter den lægges i bunden af en ovnfast emballage, hvorpå nakkekoteletterne placeres.

Revet ost og den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto blandes og fordeles udover nakkekoteletterne.

Til sidst pyntes af med rødløg i ringe.

Tilberedning
Kunden tilsætter fløde eller bouillon til retten før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30-35 min. eller til kødet er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med kartofler til.

Ingredienser:
Grøntsagsblanding 51%, nakkekoteletter 33%, OST 8%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (hvidløg, basilikum, rosmarin, persille, ingefær, purløg, chili), salt, tomat, OST, sukker, spinat, krydderiekstrakter), rødløg 2%.

Go to Top