Ingredienser
3,000 kg Gr?ntsagsblanding
2,000 kg Nakkekoteletter
0,500 kg Ost, revet
0,300 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,100 kg R?dl?g i skiver, Catering Engros 67915
0,080 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)
5.98 kg
Læg varer i kurv
TOMAT PESTO GRATINEREDE NAKKEKOTELETTER PÃ GRÃNTSAGER
Opskriftnr: 73-1011
Fremstilling
Grøntsagsblandingen marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Hvidløg/rosmarin.
Hvorefter den lægges i bunden af en ovnfast emballage, hvorpå nakkekoteletterne placeres.
Revet ost og den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto blandes og fordeles udover nakkekoteletterne.
Til sidst pyntes af med rødløg i ringe.
Tilberedning
Kunden tilsætter fløde eller bouillon til retten før tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30-35 min. eller til kødet er gennemstegt.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med kartofler til.
Ingredienser:
Grøntsagsblanding 51%, nakkekoteletter 33%, OST 8%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (hvidløg, basilikum, rosmarin, persille, ingefær, purløg, chili), salt, tomat, OST, sukker, spinat, krydderiekstrakter), rødløg 2%.