Ingredienser

4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,360 kg Koldt vand til opbl?dning

0,230 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey

0,180 kg Dekora?Julieschka (I51490)

4.77 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

T?RN AF GRISEM?RBRAD MED PAPRIKA SMOKEY MAR. GR?NT

Opskriftnr: 71-0581

Fremstilling
Grisem?rbraden deles i to p? langs.

Herefter rulles de sammen hver for sig, og lukkes med en tandstik.

1 del (180 g) Dekora Julieschka opbl?des i 2 dele (360 g) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer, eller til vandet er opsuget.

Den opbl?dte Dekora Julieschka r?res sammen med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Paprika Smokey.

Herefter l?gges det p? toppen af de sammenrullede grisem?rbrader.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med nye kartofler og blandet salat.

Ingredienser:
Grisem?rbrad 84%, gr?ntsager 11% (l?g, karotter, tomater, paprika), marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, peber, r?gede koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter).

Go to Top