Ingredienser
4,000 kg Kamben
0,400 kg Dekora?Marilet Amerikano
0,200 kg Lagetilv?kst
4.6 kg
Læg varer i kurv
AMERIKANO MAR. KAMBEN - SALTET/FORKOGT
Opskriftnr: 52-0324
Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
1,700 Kg Kogesalt (DK99015)
Fremstilling
Kambenene saltes i en saltlage 15?Be ca. 20-30 min.
Lad benene dryppe af for saltlage.
Benenen koges ved 80?C i ca. 15 min.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
De afdryppede forkogte kamben marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Amerikano.
Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 15-20 min.
Er ligeledes velegnet til grill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med pastasalat med solt?rrede tomater, coleslaw og baguettes.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Kamben 97 g, marinade 10 g (tomatpure, gludcosesirup, krydderier (paprika, hvidl?g, persille, SENNEP), salt, rapsolie, modificeret majsstivelse (E 1422) hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike, krydderiekstrakt), vand 4 g, salt.