Ingredienser

2,000 kg Kamben

0,400 kg Dekora?Marilet BBQ Ribs

2.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

S?D/R?GET BBQ MARINERET KAMBEN (FORKOGT)

Opskriftnr: 71-0410

Fremstilling
Kambenene koges ved 80?C i ca. 30 min. (kernetemperatur 75?C).

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

De afk?lede kamben blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet BBQ Ribs.

Tilberedning
Ovnsteges ved 180?C i 15-20 min. eller grillsteges 5-10 min. p? hver side.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med bagte kartofler og salat.

Tip
F?r kogning l?gges benene i en 15% saltlage (80 g nitritsalt og 90 g kogesalt/liter vand) i 20 min.

Husk at deklarere vand, salt og konserveringsmiddel (E 250).

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Kamben 103%, marinade 19% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, r?get koriander, paprika, l?g, spidskommen, hvidl?g), sukker, salt, karamelsukker, krydderiekstrakter).

Go to Top