Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

3,500 kg Snitter u/sv

2,500 kg Isvand

0,850 kg Nordisk Krydderurtep?lse

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

10.95 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISK KRYDDERURTEP?LSE - KOGT

Opskriftnr: 26-0154

Fremstilling
Grisek?d og bovsnitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og der lynes t?rt nogle omgange hvorefter Kogesalt, Nordisk Krydderurtep?lse og 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Grisek?d 49%, grisek?dsnitter 25%, vand, salt, kartoffelstivelse, kartoffelpulver, tomat, stabilisator (E 451), l?g, dextrose, urter (persille, rosmarin, l?vstikke), hvidl?g, tangpulver, peber, antioxidant (E 301). I naturtarm.

Go to Top