Ingredienser
0,440 kg Pitabr
0,090 kg Brie
0,070 kg Pepperoni
0,060 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,060 kg Oliven, sorte, i skiver
0,030 kg L?g i tern, friske
0.75 kg
Læg varer i kurv
HVIDL?G/ROMARIN MINIPIZZA MED PEPPERONI OG OLIVEN
Opskriftnr: 105-0025
Fremstilling
Pitabr?dene sm?res med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.
Pepperoni i skiver, l?g i tern, oliven i skiver og til sidst brie i skiver fordeles p? de smurte pitabr?d.
Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 10 min. eller til osten er gylden.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
PITABR?D 59%, BRIE 12%, pepperoni 9%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), oliven 8%, l?g 4%.