Ingredienser

0,440 kg Pitabr

0,090 kg Brie

0,070 kg Pepperoni

0,060 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,060 kg Oliven, sorte, i skiver

0,030 kg L?g i tern, friske

0.75 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?G/ROMARIN MINIPIZZA MED PEPPERONI OG OLIVEN

Opskriftnr: 105-0025

Fremstilling
Pitabr?dene sm?res med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Pepperoni i skiver, l?g i tern, oliven i skiver og til sidst brie i skiver fordeles p? de smurte pitabr?d.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 10 min. eller til osten er gylden.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
PITABR?D 59%, BRIE 12%, pepperoni 9%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), oliven 8%, l?g 4%.

Go to Top