Ingredienser

4,000 kg Grisefilet

0,800 kg Fl?deost, naturel

0,200 kg Oliven, gr?nne, u/sten

0,080 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

0,050 kg Dekora?Porrer Hvidl

5.13 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRISEKOTELET MED FL?DEOST OG PORRER HVIDL?G

Opskriftnr: 73-0953

Fremstilling
Der sk?res et hul igennem grisefileten, ved at f?re en kniv ind igennem, fra den ene ende til den anden.

Fl?deosten blandes med den afvejede m?ngde Dekora Porrer Hvidl?g og groft hakkede oliven, hvorefter det fyldes i grisefileten.

Den fyldte grisefilet krydres med Dekora Grillkrydderi antisaft.

Stegen sk?res i skiver i kotelet tykkelse.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med ovnstegte kartofler og r?dvinssauce.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekotelet 78%, FL?DEOST 16%, oliven 4%, salt, t?rrede porrer, krydderier (paprika, koriander, peber, l?g, muskat, hvidl?g), t?rrede hvidl?g, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt.

Go to Top