Ingredienser

1,000 kg Skinkesteg u/ben, m/sv

0,150 kg Lagetilv?kst

0,100 kg Dijonsennep

0,100 kg Farin, brun

1.35 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SVENSK JULESKINKE

Opskriftnr: 52-0373

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Kasslat F flydende (I34270)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Skinken koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C, hvorefter sv?ren pilles af stegen.

Fedtlaget krydssnittes.

Sennep og brun farin r?res sammen og fordeles p? skinken.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C til en kernetemperatur p? 50?C.

Skru ovnen op p? 225?C og lad stegen st?, til den er gylden og spr?d i ca. 10-15 min.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med r?dk?lssalat og hallandsk langk?l.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Skinkek?d 78 g, vand 10 g, brun farin 8 g, SENNEP 8 g, salt, stabilisatorer (E 450, E 451), glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top