Ingredienser

4,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

4,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)

2,000 kg Isvand

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Kogt Krakauer

0,100 kg L?g, t?rrede 2-5 mm (E7000)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,030 kg Profrisk EU

10.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV GRILLP?LSE MED L?G

Opskriftnr: 27-0255

Fremstilling
Grisek?d (18-20% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Grisebrystfl?sk hakkes igennem 13 mm hulskive.

Grisek?d (18-20% fedt) lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, alt saltet, samt 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til en bindefars tils?ttes det hakkede grisebrystfl?sk, Profrisk EU, Kogt Krakauer og det resterende isvand.

Lynes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

De t?rrede l?g tils?ttes ved de sidste par omgange.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme 28/30 (DK99030) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 50?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 83%, vand, salt, krydderier (l?g, koriander, peber, chili, kommen, muskat, hvidl?g), dextrose, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 331, E 330, E 316, E 300), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top