Ingredienser

1,000 kg Oksetyksstegsfilet (tyndsiden)

0,100 kg Lagetilv?kst

0,010 kg Rosmarin, Sk?ret

1.11 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

R?DVINSSPR?NGT OKSETYKSTEGSFILET - ROSMARIN KRYDRET

Opskriftnr: 54-0060

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 Nitritsalt (DK40011)
0,500 Kogesalt (DK99015)
0,600 Salfos F R?dvin (I98420)
0,750 R?dvin

Fremstilling
Tykstegsfileten afpudses for fedt og sener, hvorefter den spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.

L?gges i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning drysses oksetykstegen med rosmarin.

Tilberedning
Stegen steges i en varm ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? ca. 62?C.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med hasselbackkartofler, r?kostsalat og b?nnespirer.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksetykstegsfilet 90%, vand 8%, rosmarin, r?dvin, salt, stabilisator (E 451), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, r?dvinspulver, antioxidant (E 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top