Ingredienser

1,000 kg Oksek?d, hakket (8-14% fedt)

0,400 kg Peber, snack, forskellige farver

0,100 kg Koldt vand

0,070 kg Burglet FB

0,050 kg Dekora?Marilet
Brasiliansk R?dvins BBQ

0,040 kg Dekora?Porrer Hvidl

1.66 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BRASILIANSK GRILLPEBER

Opskriftnr: 77-0245

Fremstilling
Det hakkede oksefars blandes med Burglet FB, koldt vand, Dekora Porre Hvidl?g og den afvejede m?ngde Dekora Marilet Brasiliansk R?dvins BBQ.

Den r?rte fars fyldes herefter i de halverede og rensede snackpebre.

Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20-25 min eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med r?stegte kartofler og gr?n salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksek?d 60%, peberfrugt 24%, vand, marinade 3% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, chili, paprika, peber), salt, r?dvinspulver (indeholder SULFIT), tang, krydderiekstrakt), t?rrede porrer, hvidl?gflager, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.

Go to Top