Ingredienser

4,000 kg Grisebagskank u/sv

0,800 kg Dekora?Marilet Amerikano

0,600 kg Lagetilv?kst

5.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

AMERIKANO MARINERET VIKINGEK?LLE

Opskriftnr: 52-0367

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,400 Kogesalt (DK99015)
0,500 Nitritsalt (DK40011)
0,600 Kasslat, Flydende (I42374)

Fremstilling
Bagskanken afpudses for l?st, k?d og der laves et h?ndtag.

Spr?jtes med en tilv?kst p? 15% og saltes i samme lage natten over for gennemsaltning.

Marineres herefter med Dekora Marilet Amerikano.

Tilberedning
Forsteges i en varm ovn ved 120?C i ca. 1? time.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning hos forbruger.
Steges i en forvarmet ovn ved 160-180?C i ca. 30 min. eller grillsteges 7 min. p? hver side (4 sider), eller til en kernetemperatur p? 75?C.

B?r gennemsteges da de er stiksaltet.

Er ligeledes s?rdeles velegnet til grill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med coleslaw og ovnstegte kartofler.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 8% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisebagskank 81 g, marinade 16 g (tomatpure, glucosesirup, krydderier (paprika, hvidl?g, persille, SENNEP), salt, rapsolie, modificeret majsstivelse (E 1422), eddike, krydderiekstrakt), salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top