Ingredienser

1,000 kg Nakkefilet, afpudset

0,150 kg Lagetilv?kst

0,010 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

0,010 kg R?gsmag ?ler?get Krydderi

1.17 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT NAKKEFILET MED R?GSMAG

Opskriftnr: 52-0315

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,400 Kg Kogesalt (DK99015)
0,600 Kg Salfos F Jamaica (I98770)

Fremstilling
Nakkefileterne spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning drysses overfladen med R?gsmag ?ler?get krydderi og Grillkrydderi Antisaft.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Stegen b?r gennemsteges da den er stiksaltet.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med kogte sm?rsauterede pillekartofler og salat, eller som p?l?g.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 85%, vand 11%, salt 1,9%, krydderier (r?gede koriander, paprika, koriander, peber, l?g, muskat, hvidl?g), laktose, dextrose, glucosesirup, smagsforst?rker (E 621), stabilisator (E 451), maltodextrin, antioxidant (E 316), rom, krydderiekstrakter, konserverigsmiddel (E 250).

Go to Top