Ingredienser

4,000 kg Brystfl?sk u/ben og sv

4,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)

2,000 kg Isvand

0,200 kg Rowunit? til Bondekonens Stegep?lse (I13400)

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

10.47 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV STEGEP?LSE

Opskriftnr: 27-0270

Fremstilling
Grisek?d (18-20% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Brystfl?sk hakkes igennem 13 mm hulskiven.

Grisek?d (18-20% fedt) lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, alt saltet, samt 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til en bindefars tils?ttes det hakkede brystfl?sk, Rowunit til Bondekonens Stegep?lse og det resterende isvand.

Lynes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme 28/30 (DK99030) eller anden ?nsket tarm. 

T?rring
Ved 45?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 83%, vand, salt, dextrose, krydderier (peber, koriander, ingef?r), maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 300, E 301, E 330), stabilisator (E 451), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top