Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)

4,000 kg Skinkek?d (3-6% fedt)

2,000 kg Isvand

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Th?ringer Stege- & Grillp?lse

0,080 kg L?g, t?rrede 2-5 mm (E7000)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,030 kg Profrisk EU

10.48 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLER MED SKINKE OG L?G

Opskriftnr: 27-0278

Fremstilling
Grisek?d (18-20% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven. Skinkek?det hakkes igennem 13 mm hulskiven.

Grisek?d (18-20% fedt) lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, alt saltet, samt 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til en bindefars tils?ttes det hakkede skinkek?d, Th?ringer Stege- & Grillp?lse, Profrisk EU, l?g, 2-3 mm. samt det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 50?C ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Skinkek?d 41%, grisek?d 41%, vand, salt, l?g, krydderier (peber, merian, koriander, muskat, chili, paprika), hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330, E 331, E 316, E 300), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top