Ingredienser

0,800 kg Kartofler, forkogte

0,500 kg Kyllingebryst, stegt

0,080 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,060 kg Bacon i skiver

1.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGEBRYST P? BUND AF HVIDL?G/ROSMARIN MAR. KARTOFLER

Opskriftnr: 85-0150

Fremstilling
Kartoflerne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

De marinerede kartofler l?gges i bunden af en ovnfast emballage, herp? l?gges de stegte kyllingebryster.

Til sidst l?gges der en skive bacon p? hvert kyllingebryst.

Tilberedning
Kunden kan evt. tils?tte fl?de til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med blandet salat til.

Ingredienser:
Kartofler 55%, kylligebryster 35%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), bacon 4%.

Go to Top