Ingredienser

0,600 kg Ris, kogte, kolde

0,500 kg Kyllingebryst, stegt

0,100 kg Paprika i strimler, syltede

0,100 kg R?d Pestosauce 100 g pose (G82640)

0,060 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,050 kg B?nner, gr?nne, blancherede

0,030 kg L?g i tern, frosne

1.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGEBRYSTER P? BUND AF RISBLANDING MED B?NNER OG PESTOSAUCE

Opskriftnr: 85-0160

Fremstilling
De kogte kolde ris l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

De syltede paprika i strimler, b?nner og l?g i tern fordeles j?vnt over risene.

De stegte kyllingebryster l?gges p? ris og gr?ntsager.

Til sidst fordeles bacon i tern over retten.

Der l?gges en 100 g pose R?d Pestosauce i bakken.

Tilberedning
Kunden h?lder posens indhold med r?d pestosauce over retten sammen med 1/4 fl?de.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemvarmet.

Serveringsforslag
Kan serveres med friskt bagt baguette.

Ingredienser:
Kogte ris 42%, stegte kyllingebryster 34%, syltede paprika 7%, pestosauce 7% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bacon 4%, b?nner 4%, l?g 2%.

Go to Top