Ingredienser

6,500 kg Grisek?d (18-20% fedt)

2,500 kg Isvand

1,000 kg Mozzarella, revet

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,300 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,030 kg Profrisk EU

11.28 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FRANKFURTER MED SENNEP OG MOZZARELLA

Opskriftnr: 27-0334

Fremstilling
Grisek?d hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Ca. halvdelen af grisek?det kommes op i lynhakkeren og der lynes t?rt nogle omgange hvorefter saltet, Frankfurterblanding FB nr. 563 og 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes det resterende grisek?d og isvand, samt Profrisk EU.

Der lynes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Dekora Marilet Kryddersennep og revet mozzarella tils?ttes ved de sidste par omgange, s? det bliver j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Stoppes i grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 62%, vand, MOZZARELLA OST 10%, marinade 3%, (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, krydderier (peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme), salt, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 316, E 331, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top