Ingredienser
1,000 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,840 kg Fl?de 38%
0,500 kg Champignon, hele, konserverede
0,300 kg L?g i ringe
0,290 kg Koldt vand til sauce
0,080 kg Dekora®Hvid Sauce FB
3.01 kg
Læg varer i kurv
MÃRBRAD MED CHAMPIGNON A LA CREME
Opskriftnr: 96-0091
Fremstilling
Løg svitses i gryde, tilsæt champignon og svits til løgene er klare.
Skær mørbraden i tynde skiver og brun dem med.
Bland vand, fløde og Dekora Hvid Sauce FB og tilsæt dette.
Lad retten simre under låg til mørbraden er gennemstegt.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Antal salgsenheder
Opskriften er til 5 salgsbakker a ca. 600 g.
Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 25 min. ved 150°C.
Kan ligeledes opvarmes i mikrobølgeovn.
Serveringsforslag
Serveres som middagsret med ris og mixed salat.
Ingredienser:
Er beregnet på et svind på 10% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Grisemørbrad 37 g, FLÃDE, champignon 18 g, løg, vand, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÃLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330).