Ingredienser

1,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,840 kg Fl?de 38%

0,500 kg Champignon, hele, konserverede

0,300 kg L?g i ringe

0,290 kg Koldt vand til sauce

0,080 kg Dekora®Hvid Sauce FB

3.01 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MØRBRAD MED CHAMPIGNON A LA CREME

Opskriftnr: 96-0091

Fremstilling
Løg svitses i gryde, tilsæt champignon og svits til løgene er klare.

Skær mørbraden i tynde skiver og brun dem med.

Bland vand, fløde og Dekora Hvid Sauce FB og tilsæt dette.

Lad retten simre under låg til mørbraden er gennemstegt.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 5 salgsbakker a ca. 600 g.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 25 min. ved 150°C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrobølgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med ris og mixed salat.

Ingredienser:
Er beregnet på et svind på 10% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Grisemørbrad 37 g, FLØDE, champignon 18 g, løg, vand, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÆLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330).

Go to Top