Ingredienser
2,160 kg S?dm?lk
1,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)
1,000 kg Isvand
1,000 kg Oksek?d (10-12% fedt)
0,400 kg Koldt vand til opbl?dning
0,350 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode
0,240 kg Dekora?Brun Sauce FB
0,100 kg Dekora?Porrer Hvidl
6.25 kg
Læg varer i kurv
FARSBR?D MED PORRE HVIDL?G OG BRUN SAUCE
Opskriftnr: 99-0017
Fremstilling
S?dm?lk og Dekora Brun Sauce FB blandes og koges igennem til saucen er j?vn.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
1 del (0,100 Kg) Dekora Porrer Hvidl?g opbl?des i 4 dele (0,400 g) koldt vand.
Lad henst? til vandet er opsuget.
Det hakkede grise- og oksek?d blandes med isvand (1,000 g), og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.
Den opbl?dte Dekora Porrer Hvidl?g tils?ttes og ?ltes med.
Farsen afvejes (ca. 640 g) og formes til farsbr?d.
Steges i ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Sauce og farsbr?d kommes til slut i salgsemballagen.
Antal salgsenheder
Opskriften er til 6 salgsbakker med 400 g sauce og et farsbr?d i hver.
Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 25 min. ved 160?C.
Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.
Serveringsforslag
Serveres som middagsret med kartofler og ?rstidens gr?nt.
Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Farsbr?d 60% (grisek?d, oksek?d, vand, porre, hvidl?g, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike), sauce 40 g (M?LK, maltodextrin, modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, oksebouillion, sukker, farvestof (E 150c), krydderier (peber, l?g), stabilisator (E 415)).