Ingredienser

2,160 kg S?dm?lk

1,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)

1,000 kg Isvand

1,000 kg Oksek?d (10-12% fedt)

0,400 kg Koldt vand til opbl?dning

0,350 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,240 kg Dekora?Brun Sauce FB

0,100 kg Dekora?Porrer Hvidl

6.25 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARSBR?D MED PORRE HVIDL?G OG BRUN SAUCE

Opskriftnr: 99-0017

Fremstilling
S?dm?lk og Dekora Brun Sauce FB blandes og koges igennem til saucen er j?vn.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

1 del (0,100 Kg) Dekora Porrer Hvidl?g opbl?des i 4 dele (0,400 g) koldt vand.

Lad henst? til vandet er opsuget.

Det hakkede grise- og oksek?d blandes med isvand (1,000 g), og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Den opbl?dte Dekora Porrer Hvidl?g tils?ttes og ?ltes med.

Farsen afvejes (ca. 640 g) og formes til farsbr?d.

Steges i ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Sauce og farsbr?d kommes til slut i salgsemballagen.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 6 salgsbakker med 400 g sauce og et farsbr?d i hver.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 25 min. ved 160?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med kartofler og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Farsbr?d 60% (grisek?d, oksek?d, vand, porre, hvidl?g, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike), sauce 40 g (M?LK, maltodextrin, modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, oksebouillion, sukker, farvestof (E 150c), krydderier (peber, l?g), stabilisator (E 415)).

Go to Top