Ingredienser

10,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)

5,000 kg Isvand

1,000 kg Jalapeno Griller FB

0,050 kg Paprikasnips Gr?n, 2-3 mm.

0,050 kg Paprikasnips, R?d 2-3 mm.

0,030 kg Profrisk EU

16.13 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JALAPENO GRILLER MED R?D OG GR?N PAPRIKA

Opskriftnr: 26-0105

Fremstilling
Grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det hakkede k?d kommes i lynhakkeren og lynes/mixes med Jalapeno Griller FB og Profrisk EU, isvandet tils?ttes gradvist.

Der lynes/mixes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Paprikasnips, r?d og gr?n, kommes i de sidste par omgange.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.

Kogning
Ved 80?C til en kernetempeatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 67%, vand, salt, r?d/gr?n paprika, krydderier (jalapeno, ingef?r, l?g, r?gede koriander, hvidl?g), kartoffelfibre, modificeret majsstivelse (E 1422), dextrose, stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 300, E 316). I naturtarm.

Go to Top