Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)

2,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

2,000 kg Isvand

2,000 kg Snitter u/sv

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Th?ringer Stege- & Grillp?lse

0,080 kg Sennep, Gul, Hel

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,030 kg Profrisk EU

0,020 kg Merian, Sk?ret

10.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

K?MPE GRILLER

Opskriftnr: 27-0320

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Brystfl?sk hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Grisek?d (18-20% fedt) kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, alt saltet, samt 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud, tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU, Th?ringer Stege- & Grillp?lse samt det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Det hakkede brystfl?sk, Sennep, gul, hel og Merian tils?ttes og der mixes til det er j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Stoppes i Grisetarm kal. 28/30 (DK99030). V?gt 200 g.

T?rring
Ved 50?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 69%, vand, grisek?dssnitter, salt, krydderier (SENNEP, merian, peber, merian, chili, koriander, muskat, paprika), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 330, E 301, E 331, E 316, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250) krydderiekstrakter. I naturtarm.

Go to Top