Ingredienser

4,000 kg Kalkunbryst, afpudset

0,600 kg Koldt vand til tendinlage

0,400 kg ?bler i b?de

0,250 kg Dadler u/sten

0,240 kg Kalkunbacon i skiver

0,120 kg L?g, hakkede

0,100 kg Dekora®Marilet California

0,060 kg Tendin Indasia (G23620)

5.77 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KALKUNBRYST MED ORANGE/PEBER MAR. DADLER OG ÆBLER

Opskriftnr: 85-0135

Fremstilling
Tendin og det kolde vand blandes.

Kalkunbrysterne sprøjtes eller tumbles med tendinlagen med en tilvækst på 16,5%.

Anvendes der tumbler, tumbles der 15-20 min. under vakuum.

Der skæres en lomme i hver kalkunbryst til fyld.

Dadlerne halveres efter stenene er taget ud, hvorefter de blandes med hakkede løg, æbler i både og Dekora Marilet California.

Kalkunbrysterne fyldes med dadelblandingen.

Til sidst lægges der skiver af kalkunbacon på toppen, så man stadig kan se fyldet.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med frisk rødkålssalat med appelsiner i.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kalkunbryst 69%, vand, æbler 7%, kalkunbacon 4%, dadler 4%, løg 2%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331).

Go to Top