Ingredienser
4,000 kg Kalkunbryst, afpudset
0,600 kg Koldt vand til tendinlage
0,400 kg ?bler i b?de
0,250 kg Dadler u/sten
0,240 kg Kalkunbacon i skiver
0,120 kg L?g, hakkede
0,100 kg Dekora®Marilet California
0,060 kg Tendin Indasia (G23620)
5.77 kg
Læg varer i kurv
KALKUNBRYST MED ORANGE/PEBER MAR. DADLER OG ÃBLER
Opskriftnr: 85-0135
Fremstilling
Tendin og det kolde vand blandes.
Kalkunbrysterne sprøjtes eller tumbles med tendinlagen med en tilvækst på 16,5%.
Anvendes der tumbler, tumbles der 15-20 min. under vakuum.
Der skæres en lomme i hver kalkunbryst til fyld.
Dadlerne halveres efter stenene er taget ud, hvorefter de blandes med hakkede løg, æbler i både og Dekora Marilet California.
Kalkunbrysterne fyldes med dadelblandingen.
Til sidst lægges der skiver af kalkunbacon på toppen, så man stadig kan se fyldet.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med frisk rødkålssalat med appelsiner i.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kalkunbryst 69%, vand, æbler 7%, kalkunbacon 4%, dadler 4%, løg 2%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331).