Ingredienser

4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

2,000 kg Rodfrugter, frost

0,400 kg Dekora?Marilet Columbus

6.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CREMET KRYDDERURTE MAR. FYLDT GRISEM?RBRAD

Opskriftnr: 71-0400

Fremstilling
Der sk?res en lomme ind i grisem?rbraderne, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Columbus.

Til sidst fyldes lommen med rodfrugterne.

Kan evt. lukkes med en k?dn?l.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i 35-40 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med fl?dekartofler og ?rstidens gr?ntsager.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 63%, rodfrugter 31%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderurter, (estragon, basilikum, timian), hvidl?g, hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma).

Go to Top