Ingredienser
4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset
2,000 kg Rodfrugter, frost
0,400 kg Dekora?Marilet Columbus
6.4 kg
Læg varer i kurv
CREMET KRYDDERURTE MAR. FYLDT GRISEM?RBRAD
Opskriftnr: 71-0400
Fremstilling
Der sk?res en lomme ind i grisem?rbraderne, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Columbus.
Til sidst fyldes lommen med rodfrugterne.
Kan evt. lukkes med en k?dn?l.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i 35-40 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med fl?dekartofler og ?rstidens gr?ntsager.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 63%, rodfrugter 31%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderurter, (estragon, basilikum, timian), hvidl?g, hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma).