Ingredienser

4,000 kg Kalkunbryst, afpudset

0,600 kg Rygeost

0,400 kg Dekora Marilet ?l/urte

0,200 kg Koldt vand til opbl?dning

0,100 kg Dekora?Julieschka (I51490)

5.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

?L/URTE MAR. KALKUNBRYST MED RYGEOST

Opskriftnr: 83-0279

Fremstilling
1 del (100 g) Dekora Julieschka opbl?des i 2 dele (200 g) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

L?g kalkunbrystet p? den glatte side.

Der sk?res en lomme ind i brystet.

Herefter marineres de i den afvejede m?ngde Dekora Marilet ?l/urte.

Bland rygeosten med de opbl?dte urter, som derefter fyldes i kalkunbrysterne.

Kalkunbrysterne lukkes godt sammen om fyldet hvorefter stegene pakkes ind i stegefilm, eller fyldes i Dannet Sort, kal. 24 (D74240).

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 45 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Lad stegen hvile tild?kket ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med lynstegte for?rsgr?ntsager.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalkunbryst 75%, RYGEOST 11%, marinade 8% (?l (vand, BYGMALT, humle ekstrakt), rapsolie, krydderier (l?g, SENNEP, timian, b?nneurt), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, M?LKEPROTEIN, krydderiekstrakter), vand 4%, urter 2% (l?g, karotter, tomater, paprika).

Go to Top