Ingredienser

0,800 kg Gr?sk yoghurt

0,400 kg Agurker u/kerner

0,400 kg Ferske sildefileter

0,080 kg Krydderiblanding Tzatziki

0,020 kg Hvedemel

0,010 kg Hvidl?g, Granuleret. (E0800)

0,010 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

1.72 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TZATZIKI SILD

Opskriftnr: 89-0091

Fremstilling
Sildefileterne vendes i hvedemel, hvorefter de steges p? en varm pande med fedtstof.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Gr?sk yoghurt r?res sammen med Krydderiblanding Tzatziki og Hvidl?g granuleret.

Agurkerne udkernes og sk?res i sm? tern.

Salten fordeles over agurkerne.

Lad dem st? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 1 time.

Vrid det resterende vand ud af agurkerne og bland dem i yoghurten sammen med sildene.

Serveringsforslag
Serveres med et godt stykke rugbr?d.

Ingredienser:
GR?SK YOGHURT 47%, SILD 23%, agurker 23%, SKUMMETM?LKSPULVER, HVEDEMEL, krydderier (hvidl?g, dild, persille), salt, LAKTOSE, dextrose, smagsforst?rker (E 621), eddike.

Go to Top