Ingredienser
0,800 kg Gr?sk yoghurt
0,400 kg Agurker u/kerner
0,400 kg Ferske sildefileter
0,080 kg Krydderiblanding Tzatziki
0,020 kg Hvedemel
0,010 kg Hvidl?g, Granuleret. (E0800)
0,010 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
1.72 kg
Læg varer i kurv
TZATZIKI SILD
Opskriftnr: 89-0091
Fremstilling
Sildefileterne vendes i hvedemel, hvorefter de steges p? en varm pande med fedtstof.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Gr?sk yoghurt r?res sammen med Krydderiblanding Tzatziki og Hvidl?g granuleret.
Agurkerne udkernes og sk?res i sm? tern.
Salten fordeles over agurkerne.
Lad dem st? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 1 time.
Vrid det resterende vand ud af agurkerne og bland dem i yoghurten sammen med sildene.
Serveringsforslag
Serveres med et godt stykke rugbr?d.
Ingredienser:
GR?SK YOGHURT 47%, SILD 23%, agurker 23%, SKUMMETM?LKSPULVER, HVEDEMEL, krydderier (hvidl?g, dild, persille), salt, LAKTOSE, dextrose, smagsforst?rker (E 621), eddike.