Ingredienser

0,300 kg Skinkeinderl

0,010 kg Dekora?Tomat/Hvidl?g/Oregano

0,010 kg Krydderpanade Vario

0.32 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SKINKESCHNITZEL ITALIAN STYLE

Opskriftnr: 73-1173

Fremstilling
Skinkeinderl?ret sk?res i schnitzler ? ca. 150 g.

De afvejede m?ngder Krydderpanade Vario og Dekora Tomat/hvidl?g/oregano blandes og schnitzlerne vendes heri.

Tilberedning
Steges p? en varm pande med fedtstof i ca. 4-5 min. p? hver side eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Serveringsforslag
Kan serveres med ratatouille og lun baguette.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkeinderl?r 94%, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, krydderier (tomat, hvidl?g, oregano, paprika, l?g, peber), M?LKEPROTEIN, antioxidant (E 330).

Go to Top