Ingredienser
0,300 kg Skinkeinderl
0,010 kg Dekora?Tomat/Hvidl?g/Oregano
0,010 kg Krydderpanade Vario
0.32 kg
Læg varer i kurv
SKINKESCHNITZEL ITALIAN STYLE
Opskriftnr: 73-1173
Fremstilling
Skinkeinderl?ret sk?res i schnitzler ? ca. 150 g.
De afvejede m?ngder Krydderpanade Vario og Dekora Tomat/hvidl?g/oregano blandes og schnitzlerne vendes heri.
Tilberedning
Steges p? en varm pande med fedtstof i ca. 4-5 min. p? hver side eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Serveringsforslag
Kan serveres med ratatouille og lun baguette.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkeinderl?r 94%, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, krydderier (tomat, hvidl?g, oregano, paprika, l?g, peber), M?LKEPROTEIN, antioxidant (E 330).